Modele de fusta

El Nou modèle 7.10 m, opcionalment pot construir-se sobre una estructura Metàl · LICA, evitant la cimentació, i és idéal per a Loft/Estudi en un Entorn naturel. Entreguen Els mòduls Prefabricats i enllestits per al seu auto muntatge, tot i que ofereixen El Servei de muntatge. Es una Construcció ecològica, de Qualitat, ràpida i Econòmica. Els requisits per a la Seva Construcció en Principi son ELS mateixos que ELS d`una Construcció Tradicional, tot i que Cal realitzar les consultes surligne a l`Ajuntament sur es vulgui ubicar. El modèle iV80 eleva un pas la CAPACITAT d`aïllament. AMB un Marc de 80mm., El triple envidriament i doble Càmera és idéal par une zone AMB una climatologia Severa. A Reus Hi Tenen construïts Els dos modèles que es poden visitar, prèvia CITA. Cada Modul est bé format per una estructura de Fusta OSB 3 (sens formaldehid) de 18 mm AMB un gruix míním de 34 cm. es una Construcció Innovadora, adaptada a les necessitats ecològiques Actuals. Es un Espai multi funcional, plenament intégrable en un Entorn Natural, i adaptable a Equipaments diversos d`ÚS Públic i Privat., com par exemple: l`adreça electrònica no es publicarà. Els Camps necessaris estan marcats AMB * El modèle iV68 és El Nostre estàndard. AMB un Marc de 68mm.

compleix sobradament AMB les exigències del CTE i te una Excel · Carême Avisar Qualitat/preu. FA POC més d`un tout, ChapeauVert va introduir al Mercat l`Ecològic Dome Model 10 ` 34m de diàmeter (de 69m2 a la Planta Baixa i fins a 46m2 a la Primera Planta) i recentment ha tret El Nou Model 7 ` 10m de diàmeter, de 28 m2 útils en una Única planta. El Nou modèle 7.10 m, entreguen un total de 64 mòduls en forma de trapezis muntats, que inclouen 4 Finestres, una Porta d`accés, Vidre per al nivell Superior i el Sòl. La Seva forma accomplissement Përmet que Tingui una Gran Resistência a moviments sísmics i a forts vents i nevades.. La forma, JUNT Al Gran aïllament de Materials Naturals (Fibra de Fusta) afavoreix a l`Estalvi de Costos energètics, així com a la consideració d`un Communauté sà. El Ecològic Dome es un Espai singulier en forma de Cúpula, construït AMB Materials Naturals i reciclables (Fusta OSB3 i Suro), que ens apropa a la Natura i a la difusió d`un Communauté sostenible, respectuós AMB el Medi Ambient i Saludable. Els matériaux que inclouen l`estructura de cada mòdul, fils Els mateixos per als dos modèles: Ecològic Dome, un Espai singulier que aporta Qualitat, Ecologia i Salut El Model iV92 és El Top en la Nostra Gama de Finestres de Fusta. AMB un Marc de 92mm. Përmet la instal · lació de Vidres especials de Grans dimensions.

És un modèle idéal per a, des bioclimàtiques o edificis AMB Chan d`un aïllament extremadament elevat..